Boek direct bestellen?

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Trots op mijn schoonzus en broer!

Maaike - 21-09-2018 - 12:34

Beste Hottie,

Woensdag je boek mogen ontvangen gesigneerd door jou.
Erg leuk!
Wat een prachtig boek en zo herkenbaar!
Hottie en alle medewerkers die dit boek mogelijk hebben gemaakt dankjewel!ik hoop oprecht dat dit boek een positieve bijdrage levert om migraine een gezicht te geven en dat er meer begrip komt voor deze rotziekte.
Lieve groet,
Marga

Marga Fiks - 21-09-2018 - 09:26

Beste Hottie,

Ik heb het boek sinds vanmiddag in huis. ik kan iedere keer maar kleine stukjes lezen. Zoveel herkenning zo goed geschreven dank dank aan allen, die meewerkten. Maar de emotie die het oproept is heftig af en toe. Wat goed dat dit is neer geschreven. Dank dat je in het diepe bent gesprongen en ons al zijn het "twee gezichten" geeft.

Inge Swart - 18-09-2018 - 19:16

Beste Hottie!

Wat ben ik blij met je boek en wat zullen vele anderen dit gaan zijn!

Doet erg goed om te lezen en te zien dat je niet de enige bent met deze akelige hersenziekte. Hiernaast ook fijn om dit boek aan dierbare te laten zien en lezen. Zo krijgen zij ook het goede beeld.

Bedankt!

Patty Hendriks - 16-09-2018 - 18:33

Wat een goed iniatitief! Ik heb deze week het boek ontvangen en voor het eerst in mijn leven voelde ik me begrepen. Ik heb al vanaf mijn 10e migraine en vecht al jaren tegen het onbegrip over deze ziekte. Ik ben bij verschillende scholen weg gestuurd vanwege mijn migraine, vrienden haakte af door dat ik steeds af zij, een dagje Efteling zat er voor mij als kind niet in of een schoolkamp dat eindigde altijd in een migraine aanval. Ik heb me nooit begrepen gevoelt en ook geen erkenning gekregen voor deze ziekte. Mij deed het enorm goed om het boek te lezen, dit omdat ik zo ontzettend veel herken uit het boek. Ik hoop dat er ooit een medicijn wordt uit gevonden voor deze rot ziekte, wand dat is het een ziekte.. en niet een hoofdpijntje. Het heeft in ieder geval mijn hele leven be´nvloed en me gevormd tot de persoon wie ik ben. Bedankt voor dit prachtige boek!

Michelle - 16-09-2018 - 16:19


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »