Boek direct bestellen?

Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »

Wat een goed iniatitief! Ik heb deze week het boek ontvangen en voor het eerst in mijn leven voelde ik me begrepen. Ik heb al vanaf mijn 10e migraine en vecht al jaren tegen het onbegrip over deze ziekte. Ik ben bij verschillende scholen weg gestuurd vanwege mijn migraine, vrienden haakte af door dat ik steeds af zij, een dagje Efteling zat er voor mij als kind niet in of een schoolkamp dat eindigde altijd in een migraine aanval. Ik heb me nooit begrepen gevoelt en ook geen erkenning gekregen voor deze ziekte. Mij deed het enorm goed om het boek te lezen, dit omdat ik zo ontzettend veel herken uit het boek. Ik hoop dat er ooit een medicijn wordt uit gevonden voor deze rot ziekte, wand dat is het een ziekte.. en niet een hoofdpijntje. Het heeft in ieder geval mijn hele leven beďnvloed en me gevormd tot de persoon wie ik ben. Bedankt voor dit prachtige boek!

Michelle - 16-09-2018 - 16:19

Zeer aanspreekbaar en herkenbaar. Zeker ook de mededelingen om het met een paracetamolletje even af te wachten is schrijnend. Het verhaal op radio Noord-Holland was ook een goede zet.

P.A. Thijsse - 16-09-2018 - 16:05

 

Gisteren was ik bij de boeklancering van het boek ‘Twee Gezichten’, geschreven door Hottie Wiersma. Dit boek gaat over de impact van migraine op je eigen leven en op dat van je familie, vrienden, werkgevers etc.

Naast de korte, zeer herkenbare, emotionele en goudeerlijke blogs van Hottie vind je ook portretten van 13 migrainepatienten, met daarbij hun verhaal. Het indrukwekkende is, schokkend bijna, dat je van al deze mensen (waaronder mijzelf) een foto ziet in goede doen en een foto van de persoon die midden in een aanval zit. Wanneer je ze dus nooit ziet.

Ik ben heel trots dat ik aan dit boek mocht meewerken, voel me heel stoer dat ik op m’n aller- allerslechtst in dit boek durf te staan. Mijn slechte foto is genomen letterlijk 10 seconden nadat ik mezelf voor de zoveelste keer had leeggekotst.

Ik hoop dat het massaal gekocht en gelezen gaat worden door patiënten, familie, vrienden, huisartsen, werkgevers en iedereen die denkt dat migraine maar een hoofdpijntje is. Dit boek laat namelijk heel duidelijk zien dat je niet alleen ziek bent als je een aanval hebt, maar dat elke dag, elke seconde van je leven erdoor beďnvloed wordt.
Ik hoop dat er door dit boek weer een beetje meer begrip komt voor deze kloteziekte. Want hoe enorm ik m’n leven ook heb aangepast en hoe veel minder ik daardoor ook in bed lig, klote blijft het elke dag.

Lonneke Scholten (op FB) - 15-09-2018 - 13:26

 

Hi lieve Hottie en Joep,

We vonden het een indrukwekkende boekpresentatie en ik (J) heb het boek in een keer uitgelezen; pfffff , als oud internist wist ik wel wat over migraine maar dat het zo een overheersende rol speelt voor de patient en zijn/haar omgeving was een eye-opener. Wat een lijdensweg en wat een kracht om er steeds weer bovenop te komen. Diep respect! Dus Hottie ik hoop van harte dat jullie dit voor een groot publiek kunnen openbaren, via TV programma's etc. met name om de onterechte meningen over migrainepatienten voor altijd te kunnen weerleggen.

Liefs van ons,

Janto en Annet

Janto Surachno - 14-09-2018 - 18:24

Nog een dag tot de lancering van je boek.
Zo mooi en goed dat je dit laat zien.
Ik ben trots!

Silvia - 12-09-2018 - 16:00


Bericht schrijven >

« vorige 1 | 2 | 3 | 4 | 5 volgende »